‘Koffie?’ Bart, drukt op het knopje van het koffiezetapparaat en doet melk en suiker in het bekertje. ‘Dank je.’
‘Alles oké?’ Bart kijkt me nieuwsgierig aan en ik kijk naar het lepeltje dat in mijn koffie roert. ‘Ja, hoor.’ ~Is dit alles. Dit is gewoon irritant.~ We staan naast elkaar en ik weet niet of ik nu weg moet lopen of moet blijven staan.

‘Suus, ik ga het gewoon zeggen. Ik weet dat je nee hebt gezegd tegen mijn nieuwe programma, maar jij wordt toch niet gelukkig van het fact-checken voor de site wat je nu doet. Kom gewoon bij het team, we kunnen je goed gebruiken.’ Ik roer nog even in mijn koffie die inmiddels koud is. ‘Ik heb niet echt goede ervaringen met studio-opnames zoals je misschien nog wel weet.’ Ik masseer mijn nek om hem eraan te herinneren. ‘Bullshit Suus, jij bent niet zo’n schijtluis en ik weet dat jij het wel wilt.’
‘Ik denk gewoon dat ik beter naar iets anders op zoek kan gaan.’ ~Waarom loop je zo te pushen?~ ‘Ik weet dat je een goed team hebt, je kunt het goed zonder mij.’
‘Misschien wil ik dat wel niet.’ Ik gooi mijn bekertje weg en wil weglopen, maar hij pakt me bij mijn armen en komt recht voor me staan. ‘Jij bent altijd een aanwinst voor het team. We willen je erbij hebben. Ik wil jou erbij hebben.’ Hij kijkt me recht in mijn ogen aan ~Kus me, alsjeblieft kus me.~ ‘Maar als jij niet meer met mij wilt werken, kan ik daar niets aan veranderen.’ Het blijft stil tussen ons omdat ik niet weet wat ik moet zeggen. Dan slaat hij zijn armen om mijn schouders en drukt me tegen zich aan. ‘Ik ga je wel missen, ik wil je niet kwijt.’ ~Ik jou ook niet.~